Schade in alle vormen en maten is geen enkel probleem!

Schade aan uw woning of bedrijfspand is vervelend en brengt veel werk met zich mee. Of het nou om inbraakschade, brandschade, waterschade of stormschade gaat. Snel herstel en eventuele noodvoorzieningen zijn essentieel.

 

Holewijn Bouwbedrijf kan u het gehele hersteltraject uit handen nemen. Van het bouwkundige gedeelte tot eventueel schoonmaakwerk, inboedel en opstal en van schilderwerk tot vloeren en elektra. Holewijn Bouwbedrijf kan u op elk terrein bijstaan en werkt, waar nodig, samen met de juiste experts.

 

In de meeste situaties blijft u als opdrachtgever woonachtig in de woning. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de herstelwerkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed en systematisch overleg uitvoeren.

 

Holewijn Bouwbedrijf is u vanaf de aanvang van de werkzaamheden tot en met de oplevering van dienst om uw gewenste eindresultaat te realiseren.

Inbraakschade

Een inbraak heeft een grote impact op u als eigenaar van een (bedrijfs)pand of woning. Niet alleen omdat er eventueel goederen zijn ontvreemd, maar vooral omdat uw privacy is aangetast. Ook wordt u geconfronteerd met (inbraak)schade zoals schade aan houten kozijnen of deuren, kunststof kozijnen of deuren, ramen, schuifpuien en/of vensterbanken.

 

Holewijn Bouwbedrijf kan u helpen met het herstel van de inbraakschade en eventuele noodvoorzieningen voor u treffen.

Brandschade

Brand heeft een grote impact op u als eigenaar van een (bedrijfs)pand of woning. Zowel emotioneel als materieel. Brandschade is niet eenvoudig te herstellen. Het verwijderen van rook- en roetschade is specialistisch werk. In 99% van de situaties is brandschade verzekerd via uw inboedel- of opstalverzekering.

 

Holewijn Bouwbedrijf verzorgt graag het hele hersteltraject voor u. In samenwerking met onze partners kunnen wij u op elk terrein bijstaan. Van het bouwkundige gedeelte tot het schoonmaakwerk. Wij zorgen voor het inschakelen van een reconditioneringsbedrijf en zullen zelf de herstelwerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan opnieuw schilderen van wanden en plafond, het vervangen van vloeren en het herstellen van elektra.

Stormschade

Storm en windstoten kunnen schade veroorzaken aan uw (bedrijfs)pand of woning. Van schade aan het dak, tot muren, gevels en schuttingen. Door schade aan het dak of de dakbedekking kan lekkage ontstaan.

 

Door de brede dienstverlening kan Broeren|Das Bouwbedrijf u op verschillende gebieden bijstaan. Wij lossen niet alleen de oorzaak van de schade op, wij kunnen ook de ontstane schade snel herstellen. Broeren|Das Bouwbedrijf kan voor u het dak of de dakbedekking herstellen, maar ook het schilderwerk en het vervangen van vloeren verzorgen.